Der er sjældent noget mere irriterende end at hælde tusindvis af kroner ned ad brættet til en markedsføringskampagne, der ender med meget lille effekt. Det er næsten lige så plagsomt som at blive overhældt med reklamer og push-beskeder, man som forbruger aldrig har bedt om.

otte ud af ti respondenter svarer, at selvom de ønsker at blokere irriterende reklamer, så er de klar over, at nogle reklamer kan være nyttige

Kilde: HubSpot, 2017

Data-dreven marketing bryster sig af at være den mest avancerede form for markedsføring, fordi den ved hjælp af algoritmer, analytics og machine learning fjerner meget af gætteværket ved medieplanlægning og dertilhørende indkøb.

Og verden har da også rykket sig markant siden dengang, en biografreklame var det ypperste – og dyreste – sted at føre sig frem. Men mange kunder og forbrugere står i stigende grad af overfor den digitale markedsføring. De sætter ad-block’ers ind og bruger browsere, hvor søgningen ikke kan trackes. Men sådan behøver det ikke at være!

Med dikitale kan du give dine kunder det, de gerne vil have.

ni ud af to forbrugere er mere tilbøjelig til at shoppe med brands, der giver dem tilbud og anbefalinger, som er relevante for dem.

Kilde: Accenture