Slip for manuel opdatering af kunder og klienters personlige oplysninger. Med dikitale får I automatisk besked om ændringer i kunders stamdata.

Kalenderen viser 2021

Vi lever i en hightech-verden med virtuelle valutaer, krypto-kunst og selvkørende biler.

Men når en kunde eller klient flytter eller har været forbi numerologen, foregår opdatering af kundedatabasen stadig ofte med håndkraft.

Og ajourføring forudsætter, at din kunde eller klient husker at informere jer om sin nye adresse eller nye navn.

Det er lidt fjollet. Derfor har vi skabt dikitale. En 2021-værdig løsning, der sikrer, at I altid har opdaterede kundeoplysninger – helt automatisk.

woman holding phone - swipe to approve notification

vedligeholdt via registre

Er det ikke besværligt for kunderne, tænker du måske. Nej, slet ikke.

Kunderne opretter sig og bliver verificeret. Derefter giver de jer adgang til de oplysninger, I har behov for. dikitale er koblet op på blandt andre CPR- og CVR-registret.

Når de opdateres, får I besked. I slipper altså for tastearbejde, har altid relevante oplysninger, og kunderne slipper for at huske at tage kontakt til jer, når deres forhold ændrer sig.

Det kan næsten ikke blive nemmere.

kunden ejer egne data

Vores vigtigste mission er at sikre personlige oplysninger. Derfor er GDPR vores fyrtårn.

Vi følger Datatilsynets retningslinjer for, hvordan virksomheder og myndigheder får adgang til brugerdata.

dikitale sender alle personlige oplysninger igennem krypteringsmaskinen og pakker dem væk i en database, som ingen har adgang til.

Først, når du anmoder kunden om adgang, og han eller hun giver dig lov, veksler brugeren med sit personlige ID krypteringen til læsbare data.

Kunden ejer sine oplysninger – du ‘besøger’ dem bare. Farvel for evigt til GDPR-stress.

Uanset om I arbejder med rådgivning, revision, jura eller bankvirksomhed, er dikitale altså den perfekte kur mod forældede kundeoplysninger.

Ser du fordele i automatisk vedligehold af jeres største aktiv? Vil du vide mere? Så udfyld formularen herunder og tryk send.

male holding phone